Search
Categories

Paw Patrol 2019-02-24

Idag var det dags för pojkarna Ryberg att få användning av sin julklapp av mormor Tina och morfar Jörgen.

Paw Patrol stod på schemat och det blev en promenad i solskenet, bort till Malmö Arena, där föreställningen skulle vara.

Vid entrén fick de vars sin pompom i papp, att användas under föreställningen, då man såg ledtrådar till att lösa mysteriet.

Några inköp gjordes innan föreställningen började, så att det skulle bli en total upplevelse!

Killarna satt på de bästa platserna, eftersom ingen satt framför dem, A1 vänster plats 10-13 hade vi.

I pausen hälsade killarna på Emelie Nordqvist, Clara Overton/Larsen, Alexandra Overton/Larsen, Simon Larsen och därefter Sebastian Borglin, Pernilla Arcombe, Theo och Ville.

Killarna gillade verkligen denna föreställning och var med och dansade och sjöng. De kunde till och med namnen på alla valparna.

När Borgmästare Rospigg försvinner spårlöst under dagen för det stora loppet i Äventyrsbukten, kommer valparna till räddning. Följ med Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky och Everest på deras första turné i Sverige!

PAW Patrol Live! “Räddningsloppet” visar att inget jobb är för stort och ingen valp är för liten. Genom att valparna använder sig av sina unika egenskaper och arbetar tillsammans, lär de alla åldrar om medborgarskap, sociala färdigheter och problemlösning.

Föreställningen innehåller musik med högt tempo och en åldersanpassad berättelse för barn. Med innovativa kostymer levandegörs karaktärerna i PAW Patrol på scen tillsammans med deras fordon och rekvisita. Ett klassiskt teaterlandskap tillsammans med en högteknologisk videovägg transporterar familjer till en autentisk PAW Patrol-miljö, med platser från TV-serierna, som Äventyrsbukten, Utkikstornet, Sälön och Jakes berg. Interaktiva inslag ger publiken möjlighet att delta via intervjuer, lösa ledtrådar med valparna, följa Borgmästare Rospigg och mycket mer.

På vägen hem, skulle förstås ALLA 41-stenarna längs Emporia bestigas, allt under inspiration av Paw Patrol.

Lämna ett svar