Search
Categories

Dagen “D” 2019-05-11

Då kom den då till slut – dagen då hela Toughestbanan skulle gås igenom, tillsammans med Magnus Ryberg, Simon Larsen, Lars Lindberg och Elvira Larsen!

Vikten på morgonen var 86-Kg för undertecknad, vilket var 1 Kg mer än målet vid denna tränings början. Joggingrundor blev det en del, men inte så många som man önskat, men de som gjordes hjälpte säkert till.

Smått förväntansfulla lämnade vi “Elvira Larsen, Lars Lindberg och Jörgen Larsen” Bygärdesvägen kl. 09:15, blev avsläppta vid T-bryggan och gick sedan nästan hela strandpromenaden till startområdet, där Simon och Magnus mötte upp.

Vårt mål var att göra detta tillsammans och hjälpas åt och vi gissade på en tid på ca: 2,5 timmar.

Vår alldeles egna fanclub var också på plats: Emelie Nordqvist, Ellie Larsen, Emelie Ryberg med barnen Gabriel, Samuel och Felicia, Tina Larsen (var inte där för hon var sjuk), Marina Lindberg, Hanna & Elin Lindberg och ???. Dessutom dök Robert Larsen, Camilla och Joakim Linander upp och längs spåret dök andra kända ansikten upp, vilka även de hejade friskt på vår grupp “Adeptus Astartes”. De var bl.a. Amanda Karlsson, Johan Jehlbo och Yvonne Bergqvist. Dessutom mötte vi andra tävlande från Svenska Kakel, Fredrik Dorup och Håkan Bergqvist.

Vi tog racet i vår takt och hjälptes åt vid hindren. Elvira vrickade foten “efter” ett av hindren, där det var djupa gropar i marken, så där blev det lite tårar, men på det igen och fortsatte, dock gåendes. Det blev en del “straffrundor”, men de flesta hindren gicks igenom med bravur!

Vi klarade nog tiden ganska bra, med tanke på att vi fick stå i kö för att springa uppför väggen i ca: 15-minuter och efter väggen fick vi stå i kö för att få våra medaljer och sedan bli fotograferade. Därefter stod vi i kö för att lämna av våra GPS-trackers, där tiden sattes.

Vår sluttid blev därmed 2 timmar och 45 minuter! En OK tid för Elvira och mig. De andra tre deltagarna hade nog klarat detta på 2 timmar blankt!

Emelie Nordqvist och Emelie Ryberg var duktiga med kameran och tog många bilder! Några av dem kommer att publiceras i detta inlägg vid senare tillfälle.

Nu är det gjort – och så lär det förbli!

ADEPTUS ASTARTES: 2146 Simon Larsen, 1857 Lars Lindberg, 1858 Jörgen Larsen, 2394 Elvira Larsen, 887 Magnus Ryberg.

Lämna ett svar